Podzim tvoření

DIY: Podzimní výzdoba – Věnec z kaštanů

Deštivé odpoledne jako bylo to dnešní je jako stvořené pro pokračování ve tvorbě podzimních dekorací. Po třpytivých žaludech (postup na jejich výrobu najdete tady) jsem se pustila do věnce z kaštanů. A právě super jednoduchý návod na jeho výrobu vám dnes přináším.

Inspirace jsem jako obvykle našla na internetu, ale já jsem se rozhodla udělat trošku podrobnější návod, i když je výroba věnce z kaštanů opravdu velmi jednoduchá.

Co potřebujete

– Menší tašku kaštanů různých velikostí a tvarů
– Slaměný nebo polystyrenový korpus na věnec
– Tavnou pistoli a dostatek silikonových tyčinek
– Tmavou látku
– Barevnou stuhu

Postup

1. Nastříhejte cca 5cm široké pruhy látky (počet pruhů závisí od velikosti věnce, já jsem jich potřebovala pět) a korpus na věnec jimi dokola omotejte. Konce přichyťte tavnou pistolí.
2. Pomocí tavné pistole lepte kaštany na látku. Doporučuju lepit kaštany s plochou stranou na vnější stranu věnce – lépe pak drží.
3. Hotový věnec můžete ozdobit barevnou stuhou.
4. Přidejte věnec k ostatní podzimí výzdobě a užívejte si krásných podzimních dní. Přeji vám všem krásný říjen!

Pokud nechcete přijít o nejnovější příspěvky na mém blogu, staňte se jeho pravidelným čtenářem a zaregistrujte se na mém blogu v pravém horním rohu této stránky. Děkuji 🙂
Budu ráda, kdykoli budete chtít sdílet moje příspěvky na Facebooku nebo Twitteru. Pomůže mi to dostat můj blog k dalším lidem, kterým by se také mohl líbit.

Nezapomeňte mě také sledovat přes Pinterest, Bloglovin a Instagram.
A samozřejmě se těším na všechny vaše komentáře!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..