tvoření

DYI: Svícen z korků od vína

Pro ty, komu chyběly moje tvořilkovské příspěvky, dnes přináším nápad na super jednoduchý svícen vyrobený z korků od vína. Asi tušíte, kde jsem opět čerpala inspiraci…a hádáte správně – starý známý Pinterest 🙂

Vše, co potřebujete, jsou: stará (nejlépe ozdobná) zavařovací sklenice (tu svoji jsem koupila v místním bazárku), aromatická svíčka  a několik korků od vína. Já jsem vzala zbytek ze své sbírky – většinu korků jsem totiž použila na věnec, který jsem vyráběla před víc jak rokem.

Dala jsem několik korků na dno sklenice a svíčku posadila nahoru. Snadné, ne? A tady je výsledný produkt. Jak se vám líbí?
Už se těším, až si někdy večer, až budou všechny děti spát, naleju sklenku červeného, zapálím svíčku, začtu se do dobré knížky a budu užívat chvilku klidu.
A když jsme u toho vína, jaké je vaše oblíbené?
Pokud si chcete přečíst více z této DYI série, staňte se mým pravidelným čtenářem a zaregistrujte se v pravém horním rohu této stránky. Děkuji 🙂
Budu ráda, kdykoli budete chtít sdílet moje příspěvky na Facebooku nebo Twitteru. Pomůže mi to dostat můj blog k dalším lidem, kterým by se také mohl líbit.
Nezapomeňte mě také sledovat přes Pinterest, Bloglovin a Instagram.
A samozřejmě se těším na všechny vaše komentáře!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..